Aquestes festes elabora la teva pròpia cervesa artesana

0,00 €
Impostos inclosos

Aquestes festes seràs l'ànima de la reunió. Sorprèn la teva famíilia i als teus amistats regalant-los una cervesa feta per tu

Elabora un lot de 20 o 50 litres de la teva pròpia cervesa amb el nostre assessorament durant tot el procés!

Posem el nostre obrador a la teva disposició, a Barcelona ciutat, preparat per cuinar i envasar cerveses de tota mena. També et podem assessorar per acabar d'afinar la teva recepta.

Pregunta'ns i et donarem més informació i pressupost!

cacsccl@gmail.com

670 455 633

Quantitat

  Política de seguretat

La utilització d'aquesta web requereix l'acceptació de l'tractament de les dades d'accés

  Política d'enviament

Com a norma general, els paquets s'envien dins de les 48 hores següents a la recepció del pagament.

  Política de devolució

Página d'informació de la nostra política de devolulcions

Amb aquesta activitat posem a la teva disposició la formació necessàries perque aprenguis a fer cervesa. També et proporcionarem els materials necessaris, la maquinària, l'assessorament al llarg de tot el procés i tot el necessari perquè puguis compartir amb qui vulguis les cerveses que tu mateix has elaborat.

Per a això disposem de dos equips tipus Braumeister de diferent capacitat. Tu tries si fer 20 o 50 litres de la teva pròpia cervesa.

T'ajudarem a dissenyar la teva pròpia recepta si és que no disposes ja d'ella.

T'acompanyem durant tot el procés d'elaboració fins a deixar la cervesa al fermentador. Normalment un matí.

Ens encarreguem de fer el control diari de densitat i evolució de la teva cervesa durant la fermentació. Normalment entre una i dues setmanes.

Quan està a punt per ser envasada t'avisem perquè puguis fer el procés final de primig i envasat. Sempre sota el nostre control i assessorament.

El dia de l'envasat només has de portar les etiquetes que hagis dissenyat per la teva cervesa i les posarem en les ampolles ja plenes. També et podem posar en contacte amb un dissenyador.

Si vols convidar fins a quatre persones a participar podran fer-ho gratuïtament. També podeu compartir les despeses i així et sortirà baratíssim. El preu inclou l'activitat per a un màxim de 5 persones i evidentment t'emportes la cervesa que elabores. Només l'hauràs de deixar reposar dos o tres setmanes perquè estigui a punt per a consumir.

¿Pensaràs que és una activitat cara, no? Doncs no! si tries elaborar 50 litres et sortirà aproximadament per 2 € / ampolla.

55000
10 Elements