Nosaltres

Cervesers Artesans de Catalunya SCCL neix al 2019 de la unió de 3 cerveseres:

El nostre obrador

Elaborem cervesa a Barcelona, a La Cervesera del Poblenou, un obrador versàtil que ja estava en funcionament i on podem produir un ampli ventall d'estils. A més, l'obrador està ceritficat pel CCPAE el que ens permet elaborar cervesa ecològica. Som al passatge Ratés 13, al Poblenou. També estem oberts a elaboracions externes, si ets una cervesera nòmada i busques on elaborar, contacta'ns, segur que ens entendrem!


Per què una cooperativa?

Des de diferents experiències prèvies, coincidim en que un model horizontal que posi al centre les persones és molt més desitjable. Que ens permeti cooperar, aprendre els uns dels altres i on les decisions siguin preses per consens i de forma assembleària. Fugim de models capitalistes que prioritizin el benefici per sobre les persones. A més de ser la nostra filosofia, creem que és el model més eficient i el que ens portarà millors resultats en la situació actual.

La cooperativa sorgeix amb l'objectiu de posar a disposició de les cerveseres sòcies totes les eines necessàries per al desenvolupament dels seus objectius en el sector de la cervesa artesanal. Començant per la producció, però també en la distribució (amb eines com aquesta pàgina), compra de matèria prima, control de qualitat, i tot el que faci falta per a elaborar y oferir al consumidor cerveses de gran qualitat.

A més, com és un projecte independent del funcionament de les marques sòcies, els beneficis que genera la cooperativa es reinverteixen en ella mateixa, donant-li més força al projecte i millorant les nostres instal·lacions.